In - en uitchecken

Kattenhotel DUCHESS is het gehele jaar door open. Wilt u voor het inchecken een kijkje komen nemen dan bent u uiteraard van harte welkom. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken zodat wij de benodigde tijd voor u vrij kunnen maken.

Om de rust in het hotel te bewaken is het  mogelijk ( van maandag t/m zaterdag ) om uw kat(ten) te brengen en/of op te halen tussen 10.00 en 10.30 uur en tussen 17.00 en 17.30 uur.
Op zondag is de inchecktijd enkel s'ochtends tussen 10.00 en 10.30 uur.
Op feestdagen is het niet mogelijk om in- en uit te checken.
Breng uw kat(ten) altijd in een reisbench. Vanwege de evt. gewenningsperiode is het prettig voor uw kat als de bench/reismand in eerste instantie open in zijn/haar verblijf wordt geplaatst waardoor de kat een veilig en vertrouwd plekje heeft en van daaruit op eigen tempo op onderzoek uit kan gaan.

Bij het brengen van uw kat nemen we samen met u het door u ingevulde reserveringsformulier door en bespreken we de evt. persoonlijke wensen voor uw kat. Het vaccinatieboekje dient bij elk bezoek aan het hotel te worden meegebracht. Tijdens het inchecken dient u het resterende gedeelte van het totaalbedrag te voldoen, u kunt bij ons via de pin, betaalverzoek of contant betalen. Graag verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden zodat u goed voorbereid bent bij een bezoek aan ons hotel.