Onze mogelijkheden

Iedere kat die bij DUCHESS komt logeren beschikt over een eigen, compleet ingericht individueel appartement. Daarnaast kan hij/zij ten alle tijde gebruik maken van de huiselijke groepsruimtes waar alle appartementen op uitkijken.

Naast de standaard verblijven bieden wij ook luxe appartementen.
De luxe verblijven beschikken over een drietal verdiepingen waarbij de bovenste verdieping tevens een uitkijk aan de achterkant heeft. Deze extra grote appartementen zijn 3.10 mtr. hoog, 2.50 mtr. breed en 1.50 mtr. diep en bieden uw kat extra veel bewegingsruimte.  

De tevens zeer ruime standaard appartementen zijn er in verschillende variaties. Deze verblijven zijn 2.50 mtr. hoog, 1.20 mtr. breed en 1.20 diep.
Het is tevens voor alle logees mogelijk om veilig een frisse neus te halen.


Wilt u zeker zijn van een verblijf tijdens uw vakantie dan is het van belang dat u tijdig reserveert. 

Alle verblijven zijn uitgerust met een krabpaal, mandje, eet & drinkbakjes, kattenbak, ligkleedje, speeltjes en schuilplekje. De huiselijke ruimtes buiten de verblijven zijn voorzien van speelgoed, spelletjes en klimplekken. Dit samen met een grote dosis persoonlijke aandacht en liefde maakt de ideale cocktail voor de vakantie van uw kat(ten).


Het is voor ons van het grootste belang dat uw kat zich tijdens een verblijf in ons hotel zo goed mogelijk thuisvoelt en we proberen dan ook zoveel mogelijk aan de individuele wensen van uw kat te voldoen.
Wij zorgen ervoor dat uw kat hetzelfde droog en nat voer krijgt dat hij/zij thuis gewend is. Is uw kat gewend om diepvriesvoer te krijgen ? Ook dat is geen enkel probleem. Het evt. meebrengen van eigen vertrouwde slaap of speelgoed behoort ook tot de mogelijkheden.


Medicatie/Extra Zorg
Krijgt uw kat meerder keren per dag speciaal voer, heeft hij/zij medicatie of dienen er ander medische handelingen te moeten worden verricht zoals bijvoorbeeld het toedienen van insuline ?
U hoeft hiervoor bij ons niet te rekenen op extra onkosten, wij verzorgen uw kat precies zo als dat dat thuis gebeurd.
Ook dit behoort tot onze all-inclusive service !

Tijdens het verblijf in ons hotel heeft uw kat uiteraard de uitgebreide mogelijkheid om buiten zijn/haar eigen kamer gebruik te maken van de huiskamer, al dan niet tussen medebewoners. Precies afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw kat.